Kenyalı Öğrencilerle Çevrimiçi Tanıtım Toplantisi

OMÜ, Kenyalı Öğrencilere Çevrimiçi Tanıtım Toplantısı Düzenledi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB), Türkiye'de yükseköğrenim görmek isteyen Kenyalı öğrencilere yönelik çevrimiçi bir tanıtım toplantısı düzenledi. Türkiye, Samsun ve OMÜ'nün eğitim imkanlarının tanıtıldığı etkinlik, yoğun ilgi gördü.
Toplantının koordinasyonunu, OMÜ’nün Kenya’daki tanıtım faaliyetlerine gönüllü destek veren Bilquees J. Ingrid üstlendi. Etkinlikte, OMÜ Kurumsal İletişim Birimi'nden Öğr. Gör. Tolga Arslan, üniversitenin sunduğu eğitim fırsatlarını ve ilgili konuları kapsayan detaylı bir sunum yaptı.
OMÜ’de yüksek lisans ve doktora eğitimi almış, şu anda ikinci doktorasına devam eden Sierra Leone'li öğrenci Abu Kamara, kendi deneyimlerini ve tavsiyelerini Kenyalı öğrencilerle paylaştı.
Toplantı, Kenyalı öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla son buldu. Öğrenciler, OMÜ öğrencisi olma hayallerini dile getirerek toplantıdan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.