Endonezya Institut Pertanian Bogor (IPB) dan Üniversitemize Ziyaret

Endonezya’nın ziraat ve veterinerlik alanında ilk sırada bulunan üniversitesi Institut Pertanian Bogor (IPB) Global Bağlantılar Direktörü Dr. Eva Anggraini ikili işbirliğimizi geliştirmek amacı ile üniversitemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi, Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi ve Ziraat Fakültesi laboratuvar ve seraları gezilerek üniversitemizin uluslararasılaşma çalışmaları, Erasmus imkânları, ziraat alanındaki bilimsel araştırma ve projeler ile veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanemizin kapasite ve kurumsal işleyiş süreçleri hakkında bilgi verildi. İki üniversite arasındaki işbirliği süreçlerinin değerlendirildiği görüşmeler esnasında Dr. Anggraini’ye Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üys. Mehmet Tütüncü, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Umut Sami Yamak, Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üys. Ümit Özcan tarafından bilgilendirme yapılırken, Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu, Güneydoğu Asya Masası sorumlusu Arş. Gör. Yasemin Birışık Şahin ve Endonezya uyruklu yüksek lisans öğrencimiz Nur Affiani eşlik ettiler.