Menü


Birim Başkanımızdan Açılış Konuşması

Uluslararası İlişkiler Birim Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Said KURŞUNOĞLU, Endonezya’daki Universitas Dian Nusantara’nın organize ettiği sempozyuma açılış konuşmacısı olarak davet edildi.

İşletme Ekonomisi ve İletişimde Disiplinlerarasılık ana başlığı altında, dünyada mevcut olan ve gelişen yeni koşulların ‘Dönüşen İş Uygulamaları ve Girişimcilik’, ‘Pandemi Sonrası Dil Öğrenimi ve Sürdürülebilirlik’ gibi konular etrafında değerlendirildiği Batavia Transdisciplinary Symposium (Batavia Disiplinlerarası Sempozyumu, BTS 2022) 21.09.2022 tarihinde Dian Nusantara tarafından online ve yüzyüze olarak gerçekleştirildi.

Sempozyumda “Negative Origins of Modern Capitalism are Causing Scientific Paradigm Shift: Scientific Entrepreneurship after Pandemi and Post-Capitalist World” başlıklı açılış konuşmasını gerçekleştiren Birim Başkanımız Prof. Dr. Kurşunoğlu, üniversitemizin işbirliği protokolü içerisinde olduğu Universitas Dian Nusantara arasındaki işbirliklerinin pratikteki gelişmesine ve önemine değinerek konuşmasını sonlandırdı.