Politeknik Negeri Jakarta University Rektöründen Birimimize Ziyaret

Politeknik Negeri Jakarta University Rektörü Dr. Zainal Nur Arifin ve Uluslararası İlişkiler Başkanı Dr. Pribadi Mumpuni Adhi üniversitemizi ve birimimizi ziyaret etti. Birimimiz ziyareti öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL Endonezya heyeti ile bir araya gelerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu ve hediye takdimi yapıldı. Politeknik Negeri Jakarta University heyeti Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL ve Birim Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Said KURŞUNOĞLU ile Mühendislik Fakültesi mezuniyet törenine katıldıktan sonra birim başkanımız Prof. Dr. Kurşunoğlu ile birlikte TeknoPark ve KİTAM’ı ziyaret etti. Ardından heyet Uluslararası İlişkiler Birimimize ziyarette bulundu. Ziyarette ikili işbirlikleri hakkında konuşularak Uluslararası İlişkiler Birimlerinin çalışmaları hakkında bilgi verildi. Birimimizdeki ziyarete OMÜ’nün Endonezya’lı öğrencileri de eşlik etti. Politeknik Negeri Jakarta University heyeti şehrimizde ve üniversitemizde bulunmaktan, üniversitemizi yakından tanımış olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken iki üniversitenin ortak yürütebileceği akademik faaliyetler üzerinde duruldu. Ziyaret karşılıklı olarak hediye takdimiyle sona erdi.