Menü


!F FİLM FESTİVALİ İÇİN BAĞIŞLANAN KİTAPLAR SAHİPLERİNİ BULUYOR

Bu yıl  7.'si Samsun'da düzenlenen !f İstanbul Bağımsız Film Festivali – Samsun Eşzamanlı Film Gösterimi etkinliklerine katılmak için bağışlanan ilkokul kitaplarının bir bölümü  sahiplerine ulaştı.

!f Koordinasyon Ekibi tarafından, ihtiyacı olan okulların belirlenmesi için kurulan "İhtiyaç Haritası" ismi verilen internet sitesinden tespit edilerek Yakakent Karaaba İlkokulu'na bağışlanan kitapları, OMÜ- Gençlik ve AGH Koordinatörlüğü ile EVS Samsun Gönüllüleri, okula yaptıkları ziyaretle sahiplerine teslim etti. Kitapların yanı sıra üniversitemizi temsilen verilen hediye ve broşürler de öğrencileri ayrıca mutlu etti.

Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, OMÜ Gençlik ve AGH Koordinatörü Nazan Şimşek, Karaaba İlkokulu Müdürü Dursun Cin ile okul öğretmenlerinin de hazır bulunduğu ziyarette, iletişimin daha ileri taşınması ve kurumların iş birliği hâlinde yapabileceği faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

OMÜ Gençlik ve AGH Koordinatörü Nazan Şimşek'in, Karaaba İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini OMÜ’de ağırlamak istediklerini belirtmesi üzerine; okul yönetimi ve öğretmenler, bu davetin öğrenciler için oldukça faydalı olacağını ifade ederek en kısa zamanda OMÜ Uluslararası Birimi ve Gençlik Koordinatörlüğü ile temasa geçeceklerini ifade ettiler.

Yakakent Karaaba İlkokulu öğretmeni Fevzi Karaahmetoğlu’nun çabalarıyla “İhtiyaç Haritası” sitesine ulaşan okulda, 196 ilkokul ve ortaokul öğrencisi eğitim alıyor.