Birimimiz Uluslararası Erasmus+ Networking Semineri’ne Katıldı

Ürdün‘de 23-25 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Erasmus+ Networking Semineri’ne Ondokuz Mayıs Üniversitesini (OMÜ) temsilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cengiz Batuk, Birim Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu ve Erasmus Koordinatörümüz Dr. Ögr. Üyesi Mehmet Tütüncü katıldı.

Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı’nın da katıldığı toplantıya; Hollanda, Almanya ve çeşitli Avrupa ülkelerinin yanı sıra Türkiye’den paydaş üniversiteler ile Ürdün ve çevre ülkelerden üniversite temsilcileri yoğun bir katılımla iştirak etti.

Toplantı çerçevesinde projeler, değişim programları ve ikili anlaşmalar toplu olarak ve ayrıca oluşturulan workshop gruplarında masaya yatırılarak partner ülkeler arasında gelecek çağrılar için yol haritası oluşturuldu.