Webinar Duyurusu- KIT Part-time Master in Engineering and Management at one of the best technical universities in the world in Germany

DAAD Ankara Danışma Merkezi, Karlsruhe Institute of Technology - Hector School of Engineering and Management bölümü ile, 20.02.2018 tarihinde
17.00- 18.30 saatleri arasında İnternet ortamında "KIT: Part-time Master in Engineering and Management at one of the best technical universities in the world in Germany" adlı bir Webinar/ Uzaktan Eğitim düzenleyecektir.

Hedef kitle Almanya da yükseköğrenim görmek isteyen lise, lisans öğrencileri ve ebeveynlerdir.

Bu sunum İngilizce gerçekleşecektir!

Webinar’a kayıt olmak için, Facebook sayfasını veya Web sitesini takip edin. Katılım PC, Tablet veya Akıllı Telefon üzerinden gerçekleşebilir.

Ankarada ki DAAD Danışma Merkezi hakkında detaylı bilgiye Web sitesinden ulaşabilirsiniz www.daad-turkiye.org

Duyuru ilanı için tıklayınız.