2017 proje döneminde Erasmus+ program ülkelerine gidecek erasmus öğrenim ve staj oğrencileri için hazırlık ve destek programı

2017 proje dönemi Erasmus+ öğrenci hareketliliği (öğrenim ve staj) seçim sonuçlarına göre öğrenim ve staj hareketliliği aday asil listelerde yer alan tüm öğrencilerimizin 16-17 Mart 2017 tarihlerinde 09.15-17.00 saatleri arasında Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Konferans Salonunda yapılacak olan gidiş öncesi tüm bilgileri almak üzere Oryantasyon Programına mücbir* bir sebep olmaksızın katılımı zorunludur. Öğrenciler Program süresince izinli sayılacaklardır. Yedek listelerde isimleri yer alan öğrencilerin ise katılmaları önemle tavsiye edilir.

"Mücbir sebep": tarafların kontrolünün dışındaki istisnai herhangi bir durum veya olay anlamına gelir.

Oryantasyon program listesi için tıklayınız